An Inviting Space for Relaxation and Play

This partially finished basement started out like so many others in Seattle: dark, low-ceilinged, and compartmentalized. Not a space this Wallingford family wanted to spend time in. Their goal for the complete remodel was to open it up, brighten it up, and raise the ceiling up. They also wanted plenty of sturdy built-in shelving for their large book collection and for their young son's equally impressive toy collection. The result is a warm and welcoming haven for creative play and constructive thinking. Natural light pours through the windows, and a new stairway with open balusters makes this family room feel integrated with the rest of the home.

BASEMENT PRICING GUIDE

Download our Basement Remodel Pricing Guide to learn more about estimated tiered pricing, the factors that add cost, and our pricing overview. We hope it will be of use to you as you gather information about your Seattle basement remodel.

Download Guide

Before and after story

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Sed posuere consectetur est at lobortis. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Curabitur blandit tempus porttitor.

Related blog articles

Free Guide: How to Hire a Remodeler

Get Your Copy

slide4